Философия, мисии и ценности

Моите силни страни

Усещането за цвят, способността да се изгради правилната композиция, авторското изпълнение, умението да се работи с осветление, умението да се обясняват основите на позирането.

Моята философия

За мен няма идентични двойки: всеки съюз е любовна история, със специално настроение, уникален сюжет и  специална палитра от чувства. Вярвам, че сватбената история на всяка двойка, която заснемам трябва да бъде специална.

Имайки богат опит в областта на сватбената фотография, със сигурност знам, че можете да направите наистина необичайна, искрена и стилна сватбена фотосесия с всякакъв бюджет и при всяко време.

Ето защо целта ми е да помогна на всяка двойка, която дойде при мен, да получи уникални снимки, независимо от външните фактори. Желанията и предпочитанията на двойката за мен са на първо място, защото именно мечтите, които са въплътени в реалността, правят сватбения ден наистина приказен и искрен.

Моята мисия

Кое е най-важното в работата ми като сватбен фотограф - безспорно за мен е да чуя, разбера клиента и разбира се, да уловя най-ярките моменти, бързо и директно.

Всяка моя среща с двойка винаги започва със сакралните въпроси: „Каква е вашата сватба на мечтите? За какво мечтаете двамата, когато си представяте сватбения ден? “

Моята задача е да успокоя, да разсея всякакви страхове и да внеса яснота, да спазвам всички споразумения, да осигуря висококачествено обслужване, да се грижа за клиента и да ценя времето му.

Преди да говоря за цената на работата си, бих искал да кажа няколко думи за това как снимам.

Ако ме изберете за свой сватбен фотограф, не е нужно да позирате дълго в напрегнати пози или да правите някакви глупави неща пред камерата. Не е нужно да скачате, да се дърпате, нито булката да тегли младоженеца за вратовръзката. Няма да ви карам да бъркате бетон или да се катерите по багери и трактори. Аз съм разказвач на вашата сватбена история, която вие сами ще създадете и аз само ще я отразя, по възможно най-добрия начин, без да я режисирам и променям. Атмосферата, която ще ви заобикаля през целия ден, е най-важна.И трябва да е лека, естествена и спокойна.На моите фотографии хората се усмихват и се радват, защото сватбата е преди всичко празник, любов и щастие. Снимките са живи и искрени, отделям също много внимание на роднини и приятели, защото именно тези снимки стават най-важните след години.

Ако изберете мен и моя екип за сватбен фотограф, снимките които ще получите, по нищо няма да се различават от тези в портфолиото ми. За всяка сватба вземам двоен комплект оборудване със себе си и всичките ви снимки винаги ще се съхраняват в поне две копия, така че да не се загуби нито един кадър от вашата сватба. Разбирам цялата отговорност, която се носи от мен като фотограф, тъй като сватбата не може да бъде разсрочена или повторена. За 10-те години, в които се занимавам със сватбена фотография, не съм имал нито едно сериозно оплакване. И цената ми е гаранция, че ще получите добри снимки във всеки един случай, не само ако всичко върви добре.

Цените може да разгледате от тук

 
 
 
 
 
 
 
 
 
TOP