Кръщене

Оферта - фотозаснемане

 • Пакет 1

  250 лв. (За Бачковски и Кукленски манастир – 300 лв.)
  Заснемане на общи снимки с гостите преди църквата, снимки с родителите и кръстниците, кратка фотосесия на детето, заснемане на ритуала в храма. Обща снимка на всички присъстващи. Получавате снимките на флашка или облачно пространство. Всички снимки се обработват.
 • Пакет 2

  пакет 1 + 100 лева на час.
  Заснемане на общи снимки с гостите преди църквата, снимки с родителите и кръстниците, кратка фотосесия на детето, заснемане на ритуала в храма. Обща снимка на всички присъстващи. Заснемане на тържеството в ресторанта в рамките на 1 час. Снимки на украсата и разрязване на тортата. Получавате снимките на флашка или облачно пространство. Всички снимки се обработват.
 • Пакет 3

  550 лв.
  Заснемане на общи снимки с гостите преди църквата, снимки с родителите и кръстниците, кратка фотосесия на детето, заснемане на ритуала в храма. Обща снимка на всички присъстващи. Заснемане на тържеството в ресторанта, в рамките на 1 час. Снимки на украсата и разрязване на тортата. Получавате всички снимки обработени на флашка или облачно пространство + фотокнига с размер 20/20

Оферта - Видеозаснемане

 • Видеозаснемане във full HD качество

  250 лв.
  Заснемане на филм с продължителност 20-30 мин. с кратък трейлър във вид на видеоимпресия с продължителност 2-5 минути. Включва заснемане по време на фотосесията, снимките с гостите и същинския ритуал в храма. Получавате заснетия видеоматериал след обработка и монтаж на флашка или облачно пространство.
  *Ако желаете видеозаснемане в ресторанта, се доплаща по 100 лв. на час.
TOP