Детска и семейна фотография

Семейната фотография помага да се запази визуално семейната история. Това е особено важно за децата. Не забравяйте, че всеки от нас има красиви образи от детството си, които избледняват с годините, изтриват се от паметта ни. Фотографията документира тези изображения и помага да се поддържа връзка с нашето минало, с нашите корени, с къщата, в която сме израснали, с предишните поколения. Снимките от семейния албум ще върнат децата ни във времето, когато са били абсолютно щастливи, и ще им дадат сили да продължат напред. За родителите семейната фотография ще се превърне в сага за любовта и красотата на щастливите години, за порастващите деца, за светлите моменти, прекарани заедно. Семейните снимки ще стоплят сърцата на порасналите деца, когато започват своя самостоятелен живот. И е много важно да отпечатвате снимките, да ги подреждате във фотоалбуми, които след това да бъдат добавени към семейния архив.

Пакети за детски и семейни фотосесии в студио

 • Фотосесия с 10 обработени кадъра

  150 лв.
 • Фотосесия с 15 обработени кадъра

  170 лв.
 • Фотосесия с 25 обработени кадъра

  260лв.
 • Всички кадри от фотосесията

  450лв.
  * Към всеки пакет може да вземете допълнителни кадри. Цена за допълнителен кадър – 10лв

Пакети за детски и семейни фотосесии извън студио

 • Фотосесия на открито

  200лв.
  Фотосесиите на открито се провеждат в рамките на град Пловдив. Може да изберете всяка интересна за вас локация. Всеки от парковете, Главната улица, Стария град или междублоковите пространства. Най-предпочитани места за семейна фотосесия са Градската градина, Пеещите фонтани и Детската железница, но става и всяко друго, което желаете. Фотосесиите се провеждат в късния следобед, когато светлината е най-благоприятна за снимане. Продължителността е около 60-90 минути. Получавате всички снимки обработени. От подобна фотосесия се получават между 30 и 70 снимки.
 • Фотосесия в лавандула, слънчоглед, макове, бали и т.н.

  350лв.
  Аграрни фотосесии в поле от рапица, макове, лавандула, жито, слънчоглед, зеле или памук. Както и в поле с цилиндрични или кубични бали. Продължителност 2 часа. Получавате всички снимки обработени. От подобна сесия се получават между 30 и 70 снимки.

Фотосесия за бъдещи родители

 • Фотосесия с 5 обработени кадъра

  100лв.
 • Фотосесия с 10 обработени кадъра

  150лв.
 • Фотосесия с 15 обработени кадъра

  190лв.
  * Цена за допълнителен кадър – 12лв
TOP