Често задавани въпроси

За да резервирате дата, се сключва договор и се извършва частично предварително плащане. Това може да стане както на среща, така и дистанционно. Може да се свържем чрез Skype или Viber, ще получите договора по електронен път, а предплащането може да бъде извършено по сметка.

Първите 10 снимки ще бъдат готови само 2-3 дни след сватбата. До две седмици след сватбата ще бъде обработена галерия с избрани моменти. Всички снимки ще бъдат готови в рамките на два до три месеца.

Разбира се, ще ви насочвам и показвам на момента от кадрите, за да се уверя, че се харесвате. В крайна сметка това е най-важното. Когато усмивките и смехът на снимките са искрени, това е най-доброто описание на това, как протича снимането.

Често работя сам или с асистент, който ми помага със светлината и багажа. Ако желаете двама фотографи, може да ни наемете заедно с моята съпруга. Като трябва да сте наясно, че не получавате двама взаимнозаменяеми фотографи. Напротив, ние сме екип и се допълваме отлично. Имаме различен поглед над нещата и правим коренно различни снимки. 

Разбира се! Снимаме в цялата страна. Имаме сватби от различни точки на страната и от чужбина. 

В сайта има специална секция, посветена на фотокниги. Също така мога да ви помогна, да отпечатате големи снимки в рамки, на канава или капафикс. И ако искате да подарите подарък под формата на снимка на всеки гост, мога да организирам незабавно отпечатване на снимки. под формата на снимка на всеки гост, мога да организирам незабавно отпечатване на снимки които да раздадете в деня на сватбата.

TOP