Видео и фотозаснемане на сватба

/ / сватбена фотография

Нашето специално предложение за сватбен сезон 2019

Heaven studio – Пловдив ви предлага специална промоционална оферта за  видео и фотозаснемане на сватба за всяка точка на България. Офертата важи при условие, че капарирате до 31 март 2019г.

Офертата включва:

  • Фотозаснемане от един сватбен фотограф
  • Пълно отразяване на сватбения ден от един сватбен фотограф.

Започва се с подготовка на младоженеца, следва посещение в дома на кумовете. Подготовка и взимане на булката. Ако желаете, може да се пропусне подготовката на младоженеца и да се започне направо от подготовката на булката, тъй като там има доста за снимане и е нужно да се отдели много повече време, отколкото се предвижда обикновено. Следва заснемане на  граждански брак или изнесен ритуал, според случая. Венчавка в храма. Идва времето за сватбена фотосесия. Това е един много  съществен момент, защото на фотосесията сватбеният фотограф прави най-интересните и красиви снимки. Затова е нужно да отделите и достатъчно време и за нея. Абсолютния минимум за фотосесия в сватбения ден е 1 час. Аз винаги препоръчвам да предвидите поне 2 часа за фотосесия. След фотосесията идва моментът за “welcome drink”. Със сигурност всички ще искат да се снимат с вас. Ако имате 80 гости на сватбата, ще ви отнеме около 30 минути, а може и малко повече. По-добрият вариант е, след като всички гости ви поздравят, да изберем подходящо кътче и там да направим снимките, но ако времето ви притиска, това може да стане и по време на поздравите. Следва влизане в ресторанта, ритуал за посрещане на младоженците, първи брачен танц и първото сватбено хоро. Ако сте избрали добър сватбен DJ купонът е гарантиран – с много танци игри и забавления. Освен снимките от забавната част, задължителните моменти за снимане са: кумска ръченица, хвърляне на букет и жартиер, разрязване на тортата. По принцип ангажиментът на фотографа приключва с последния ритуал в ресторанта, но  ако имате желание и не сте много уморени, може да излезем след приключване на ритуалите или по време на вечерята и да направим една нощна фотосесия. След всичкото това снимане, получавате между 800 и 1200 снимки. Няма точно определен брой снимки, тъй като всяка сватба е индивидуална и това зависи както от събитията, които се случват, така и от желанието на младоженците да се снимат. Всички снимки се обработват, получавате ги записани на диск или на флашка.   Продължителността на ангажимента е 10 часа. Цената за този пакет е 800 лв, но ако капарирате до края на март,  цената за вас ще бъде 750 лв.

  • Видеозаснемане от един сватбен видеооператор.

Както при заснемането от двама фотографи, така и при снимането с две видеокамери се търсят две различни гледни точки, за по-пълно и цялостно предаване на събитието. Филмът е много по-интересен и динамичен, с много повече екшън и показване на едно и също действие от различни ъгли. Многокамерното видеозаснемане дава възможност при гледането, да имате усещането, че гледате истинска кино продукция. Получавате филм около 100 – 120 минути монтирано време в Full HD качество. С кратък трейлър и музикални преходи между сцените.  Цената за този пакет е 890 лв.

Aко капарирате до края на март, фото и видеозаснемане на сватба цената е 1500лв.

 Ако капарирате до края на февруари получавате подарък следсватбена фотосесия на избрано от вас място в България или чужбина.