Сватбена фотография – цени

Фотографски услуги

Сватбена фотография цени
image-1

Сватбена фотография – цени

Основни планове:

1. Заснемане на граждански брак. Снимки с гостите и кратка сватбена фотосесия от един сватбен фотограф. Ангажираност 1 час – За броя заснети кадри няма лимит. Снимките се получават на диск в луксозна брандирана кутия. Цена 190 лв. За всеки допълнителен час 70лв

2. Фотозаснемане на цяла сватба от един сватбен фотограф. Ангажиментът включва цялостно отразяване на сватбения ден. Започва от подготовка  на булката,  венчавка, граждански брак. Фотосесия на младоженците и цялостно заснемане на сватбеното празненство с всички ритуали в ресторанта. За броя заснети кадри няма лимит. Всички снимки се обработват от суров RAW файл в JPG, като се извършва корекция на светлина и контраст, цветен баланс, острота и премахване на шум. Снимките се получават на диск или флашка, в луксозна брандирана кутия.  Продължителност на ангажимента 10 часа. 

3. Фотозаснемане на цяла сватба от един сватбен фотограф + фотокнига. Ангажиментът включва пълно отразяване на сватбения ден. Подготовка и взимане на булката, граждански брак, венчавка. Фотосесия на младоженците и цялостно заснемане на сватбеното празненство с всички ритуали в ресторанта. За броя заснети кадри няма лимит. Всички снимки се обработват от суров RAW файл в JPG, като се извършва корекция на светлина и контраст, цветен баланс, острота и премахване на шум. Получавате всички обработени снимки на USB-flash, в луксозна брандирана кутия + фотокнига в размер 20/20 с 30страници. Продължителност на ангажимента 12 часа.

Сватбен фотограф Пловдив
image-2

Сватбен фотограф Пловдив

4. Цялостно заснемане на сватба от двама сватбени фотографи + бонус фотокнига. Заснемане от различни гледни точки, паралелно проследяване на всички тържествени и емоционални моменти. Едновремено се снима подготовката на булката и младоженеца, взимане на кумовете и булката, граждански и църковен брак, сватбена фотосесия (с професионално портативно осветление и модификатори на светлината, с асистент осветител) и цялостно заснемане на сватбеното празненство с всички ритуали в ресторанта. За броя заснети кадри няма лимит. Всички снимки се обработват от суров RAW файл в JPG като се извършва корекция на светлина и контраст, цветен баланс, острота и премахване на шум. Снимките се получават на флашка в луксозна брандирана кутия + фотокнига в размер 20/20 с 30 страници. Продължителност на ангажимента 12 часа.

5. Фотосесия в ден след сватбата (следсватбена) с продължителност до 4 часа, с един или двама фотографи и асистент. Няма ограничение за броя заснети кадри. Всички снимки се обработват от суров RAW файл в JPG, като се извършва корекция на светлина и контраст, цветен баланс, острота и премахване на шум. Прави се ретуш на 25 снимки. Снимките се получават на диск или флашка, в луксозна брандирана кутия + 10 снимки 20х30 с паспарту в луксозна бяла кутия. Цена 250 лв. (за младоженци използвали нашите услуги при заснемане на сватбеното им тържество цена 100 лв.)

6. Цялостно заснемане на сватба  от двама фотографи и асистент, без часово ограничение на ангажимента. Заснемане от различни гледни точки, паралелно проследяване на всички тържествени и емоционални моменти. За броя заснети кадри няма лимит. Всички снимки се обработват. Получавате всички снимки на USB-flash в луксозна брандирана кутия. Албум-фотокнига в размер 35/35 с 30 страници и два албума в размер 20/20 с 30 страници. Фотосесия в отделен ден след сватбата на избрана от вас локация.

Подробно описание на услугата заснемане на сватба може да прочетете тук

 

Във всички сватбени пакети е включено: 

1. Заснемане с най-висок клас фототехника на Никон (Nikon D800, Nikod D750, Nikon D4 и нужните за заснемане по най-добър начин професионални обективи).

2. Собствен автомобил за придвижване по време на сватбата.

3. Компютърна обработка на всички изображения. В резултат на това, получавате снимките пълен размер в резолюцията, готови за печат. Освен това, всички снимки се оптимизират в подходящ формат за бързо гледане (1920 пиксела по дългата страна). Снимките получавате записани на DVD диск или флаш памет в луксозна кутия с дизайн с ваши снимки.

4. Получавате снимките в размер подходящ за разпечатки до 90см по дългата страна без лого или воден знак, освен това ги получавате и в размер оптимизиран (1920px по дългата страна) за лесно разглеждане и качване в интернет.

 

Допълнително може да си поръчате

фотокнига 

Общи положения

  • * Срок за получаване на готовия материал до 60 работни дни. Експресни поръчки за 10 работни дни цената се умножава по 1,5.
  • * Овертайм след 11-я час 70лв.
  • * Ако младоженците имат изисквания за дрескод (примерно фрак и папионка)  на фотографския екип, това ще им струва 200лв допълнително.  
  • * Поръчката се смята за приета след заплащане на капаро от 200лв.
  • * Кадрите от сватбата ще бъдат използвани за моето фотографско портфолио в интернет. За да представят работата ми като сватбен фотограф. Ако младоженците желаят техни снимки да не се разпространяват в интернет договорената цена се умножава по 1,5
  • * Ако клиентите желаят да получат суровите необработени снимки цената на избрания от тях пакет се умножава по 1,5
  • * За сватби извън Пловдив се заплаща гориво по 0,20лв/км
  • *За сватби на повече от 100км от Пловдив трябва да бъде осигурена нощувка за екипа