ЗА НАС

Сватбен фотограф Пловдив
image-1

Христо Иванов – Графа

Сватбата – един от онези моменти, които са пълни с огромно количество положителна енергия: щастливи чувства, радост, любов. Запечатайте завинаги всичко това не само в паметта си, а и на страниците на семейния албум, който ще създаде специално За вас професионалният Сватбен фотограф. Подготовката За сватбения Ден ни сблъсква с много трудности, включително при избора на фотограф, но когато се уверите че сте попаднали на точния човек, без притеснение ще се наслаждавате на всеки миг, ще се забавлявате и споделите с всички гости Вашето щастие.Замисленият и изпълнен с обожание поглед на младоженците, шепотът, леката усмивка, движението на тялото, играта на светлината върху гънките на роклята и воала, са пълни с неописуеми чувствата, които опитният сватбен фотограф ще увековечи в снимки.

В продължение на няколко години ние научихме, че всяка сватба е уникална. Нашата цел е да открием характеристиките на тази уникалност, за да отразим най-доброто в нашите снимки. Поради тази причина, наред с традиционните услуги, ние предлагаме изцяло съобразено с Вас заснемане на сватбения Ви ден, което да отговарят на Вашите нужди и преди всичко да помогне за превръщането на спомените в спомени-мечта.

Изборът на тази персонализирана услуга ще Ви позволи да съберете и запазите във времето, всички специфични нюанси на Вашата сватба. Ето защо ние искаме да се запознаем по-подробно на ранен етап, за да разберем какви точно са желанията Ви. Знаейки Вашите вкусове и очаквания, ние ще Ви предложим спомени, пропити от своята уникалност.

Всяка мечта и очакване ще намерят реалност в нашите снимки!

Разгледайте най-добрите сватбени снимки на Heaven Studio в галерия