Как да изберем добър сватбен фотограф

Как да изберем добър сватбен фотограф

Не оставяйте избора на сватбен фотограф За последния момент, това трябва да е една от първите задачи в списъка Ви, ако искате да запазите най-хубавите спомени от вашата сватба. Препоръчително е да изберете и ангажирате видео-оператор и фотограф поне 6-8 месеца преди датата на сватбата. Добрите сватбени фотографи получават ангажиментите си много преди стартирането на сезона.

Заснемане на сватба в Хасково

Сватбения ден минава много бързо и неусетно. В този ден адреналина е много висок, емоции еуфория, преливаме от щастие. Като се замислим, не остава нищо толкова съществено като реален спомен от сватбата, освен фотографиите. Роклята и костюмът, картичките и подаръците – впоследствие осъзнаваме, че нищо от тези неща не е от такова значение, както снимките, които завинаги са запазили и пресъздават емоциите от тържеството. За това ще е добре те да бъдат направени от професионалист, който си разбира от работата. Изборът на добър сватбен фотограф е първата крачка към сдобиването на младоженците с уникални художествени кадри. Оставянето на тази важна задача в ръцете на някой любител, или приятел купил си скъп фотоапарат, може да ви коства изпускането на доста от най-важните моменти от тържеството. От друга страна младоженците, а и самите гости едва ли ще бъдат очаровани от досадник, който постоянно се пречка и обяснява кое как да се направи, без самия той да е наясно с това какво трябва да се случи. А сватбения фотограф с опит за един сезон снима поне 30 сватби и е запознат с всичко, което трябва да се случи. Можете напълно да му се доверите За Всичко дори може Да го използвате за сватбен агент .

За да бъдат избегнати неприятните изненади е препоръчително, ако двойката се е спряла на професионален фотограф , да осъществи поне една среща с него, да се запознае с начина му на работа, да разгледа сватбен албум, фотокнига или друго Портфолио , за да се уверите, че това наистина е човекът, който ще улови магията на тържеството им и няма да допусне провал.

Добави коментар