Годежна фотосесия

Годежна фотосесия

Сватбен фотограф Пловдив
image-1

Годежната фотосесия, е отлична възможност за двойките  да свикнат с камерата и фотографа, да забрявят всички притеснения и задръжки.

Среща се под различни имена: романтична фотосесия, годежна фотосесия, или с модерното Love Story или Lifestyle фотосесия. Независимо от името, това е фотосесия на влюбена двойка от периода преди сватбата им. В моята работа като сватбен фотограф съм имал случай да снимам три подобни фотосесии на една двойка, без да имат планове за женитба.

Годежната фотосесия може да протече в различни насоки – по предварително изготвен сценарий или чисто импулсивно, според мястото и момента. При изготвянето на сценарий може да се пресъздаде историята на двойката: как са се запознали, първата им среща първата целувка, интересни случки от съвместния им живот и др. Другият вариант е, просто фотографът да предаде любовните емоции на двойката – колко се обичат, колко им е хубаво да са заедно, щастието на влюбените от това да прекарват съвместно времето си.

Сватбена фотосесия
image-2

Сватбен фотограф

Хубаво е тези романтични фотосесии да протекат на избрано от вас любимо място, с което свързвате изживени прекрасни мигове. За фотосесията може да използвате всякакви аксесоари, отразяващи вашите вкусове и творческо виждане.

Какъвто и да е поводът за една предсватбена фотосесия, от нея ще ви останат и много приятни спомени и качествени снимки, с които да напълните семейния си албум.

Добави коментар